Mine tre romaner er nu ude på tryk!

Mine tre romaner er nu ude på tryk!

Udover at skrive billeder frem på folks nethinder som copywriter, er jeg også forfatter til flere bøger. Her på billedet viser jeg min datter alle de fine bogstaver og punktummer i min nyeste roman, som netop er kommet ud på tryk 🙂

 

Nu er alle mine tre fantasyromaner nemlig ude digitalt og på print. Jeps, sådan nogle versioner, som man kan bladre i og dufte til. Jeg mener, se lige hvor smukke de er!

 

Kathrine Louise Nielsen trilogi

 

De to første bøger, ’Ild og Vand’ og ’De Spidsørede’, udkom første gang i 2005 og 2010. Den nyeste hedder ’Gudedatteren’ og udkom i efteråret 2021 (det kan du læse en røverhistorie om her). Nu er de samlet i ensartede, flotte versioner udgivet af Lindhardt og Ringhof. Og jeg kan godt sige dig, at de klæ’r hinanden.

 

Bøgerne er til læseglade typer fra 10-99 år. De er ratet til 4,3 ud af 5 inde på Mofibo, og en læser kalder 3’eren for ’En rigtig god afslutning på en rigtig god historie’. Det er jeg virkelig stolt af og glad for.

 

Forlaget selv siger: ”Der er tale om klassiske fantasy-romaner, der repræsenterer genren på allerbedste vis.” Jeg er pudsigt nok helt enig.

 

Bøgerne kan købes på Saxo, Bog&idé, eller hvad der nu er din yndlings-internetboghandel.

 

Du finder alle detaljerne her: https://kathrinelouisenielsen.dk

 

Rigtig god læselyst!

//Kathrine

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar