Testimonials

Morten Münster

Jeg bruger Kathrine, fordi jeg lever af, at mine tekster er bedre end dine. Kathrine er effektiv, pålidelig og kompetent. Og så skriver hun på et niveau, hvor ingen af os burde have råd til hende. Men det har vi. For vi lever af, at vores tekster er bedre end de andres.

– Morten Münster, bestsellerforfatter og adfærdsekspert

Top-professionel sparring, knaldgode tekster og en ærlig, oprigtig interesse og varme. Det er, hvad vi har mødt i samarbejdet med Kathrine. Det har virkelig været en fornøjelse! Vi har brugt Kathrine som tekstforfatter på bl.a. e-mailkampagner. Den første kampagne alene solgte for mere end 55.000 kr. Kathrine er virkelig dygtig til at skubbe dig til mere modige og mere sælgende tekster, uden at du mister dig selv undervejs. Vi oplevede fra start hendes meget stærke faglighed, store erfaring, respektfulde tilgang og ikke mindst skønne humor. Det hele gør samarbejdet let og trygt. Kathrine får vores varmeste anbefalinger - og til dig, der stadig overvejer... JA, hun er alle pengene værd 😉

Susie Lynge og Morten Vium, hhv. direktør og partner i Netværksakademiet

susie lynge
Eric Ziengs

For mig som brancheekspert er det vigtigt at udkomme på forskellige platforme jævnligt. Det har Kathrine hjulpet med ved at ghostwrite artikler til mine egne og eksterne kanaler i min tone og i en kvalitet, som jeg selv på grund af tidspres ville have svært ved at nå op på. Derudover har Kathrine hjulpet med redigering af Help Marketing Bogen og med at skrive læseværdige og SEO-optimerede noter til min podcast. Samarbejdet med Kathrine foregår effektivt og på højt niveau hver eneste gang.

Eric Ziengs, marketing- og podcastekspert i Nochmal

Hav altid en god skrive-buddy.
Jeg har kæmpe faglig glæde af at have en god buddy. Sørg altid for at have en buddy, som er enten fintfølende eller hårdtslående overfor dit tekstarbejde, når det gælder. Og en som kender dig og din person, og som gider at ælte ord-dejen, så teksten bliver luftig som en croissant med sprød skorpe og afsluttet i en sløjfe. Det handler om, at nogen skal give dig feedback på dine tekster, inden du trykker publish. Det er sindssygt vigtigt. En logrende retriever-kollega er sød, men de rykker dig bare ikke personligt. Find hellere en gentleman med hjerne, som i mit tilfælde så hedder Kathrine. Tanken om at være den perfekte forælder til sin tekst, er lige så forkert, som at man er den perfekte forælder til sit barn. Kathrine er min skrive-buddy, som gider at være med, når det er svært.

Ole Witthøft, grundlægger og CEO i System Audio

Ole Witthøft
Henrik Hillestrøm

Denne testimonial er skrevet uden at blinke: Kathrine er den dygtigste copywriter, jeg nogensinde har samarbejdet med. Det er mig en vidunderlig gåde, hvordan så store mængder kreativitet og struktursans kan fungere så harmonisk i én (ret lille) krop.

– Henrik Hillestrøm, Corporate Entrepreneur & Content Lead i Danske Bank, tidl. chefredaktør på BRO Blog

Kathrine var en rigtig stor hjælp i forbindelse med gennemskrivning og optimering af vores website, og jeg er meget imponeret over, at hun kunne få noget så usexet som it- og spedition til at fremstå som noget, alle har brug for.

– Jesper Johansen, business development manager, Con-Linq ApS

Jesper Johansen
Dorte Dinesen

I Tivoli har vi hver dag et rigtig godt ROK (Return On Kathrine), efter hun har trukket os gennem sit copywritingregime. Hver dag har vi glæde af at Kathrine, på kort tid, har givet os det vigtigste, hun selv har lært at mestre gennem mange år. Tak for at være så generøs med de hemmelige opskrifter. Tak for at vi får flere klik på vores tekster.

Dorte Dinesen, HR-chef, Tivoli

Bare lige en lille kommentar; Dine nyhedsbreve er stort set de eneste, jeg får - og tro mig, jeg får mange - som jeg læser, inden de bliver slettet. Sagt, fordi jeg synes, du er sindssygt go’ og tak for det!

– Jean S. Felber, læser af Kathrines nyhedsbrev

favicon kln sorthvid