Spørgsmål og svar

Her er nogle af de spørgsmål, jeg ofte bliver stillet:

Jeg har hørt, du er god til at skrive. Kan du hjælpe mig med en tekstforfatteropgave?

Ja, det kan jeg helt sikkert godt 🙂

Jeg har bedst erfaring med at længerevarende samarbejde og at opbygge gode relationer til mine kunder, fordi det gør mig i stand til at nærme mig din tone, dine målgrupper og dine produkter bedst muligt. Hvis du sidder og har akut behov for at få lavet 1 overskrift til din Facebook-annonce eller gennemskrevet et enkelt nyhedsbrev, så er jeg måske ikke den bedste til at hjælpe dig – men skriv alligevel, og så kan jeg pege dig i retning af en løsning.

Hvad kan du ellers hjælpe med?

Jeg har specialiseret mig i at overbevise med ord, og det kan fx være i opgaver som:

Derudover er jeg også korrekturlæser og har bl.a. læst korrektur på Hus Forbi samt for forlagene Orbis og Weber. Jeg fungerer også som ide-generator/sparringspartner for folk, som er gået lidt død i, hvad de skal skrive i det næste nyhedsbrev, eller hvad emnet for deres næste content upgrade skal være.

Tjek mine ydelser ud

Hvorfor bliver du anbefalet af Christina Klitsgaard?

Christina Klitsgaard – hende med e-mailmarketing, du ved – har været så sød at anbefale mig flere gange på sociale medier og i sit nyhedsbrev.

Det gør hun ikke, fordi jeg har taget alle hendes kurser.

Det gør hun, fordi vi arbejder ud fra de samme copywriter-teknikker.

Dem har vi lært på Hogwarts School of Copywriting and Word-Wizardry. Det er altså derfra, Christina og jeg kender hinanden. Vi køber tryllestave det samme sted.

Klitsgaard og Kathrine
E-BOG TIL DIG: Ingen gider læse det, du skriver (og hvad du skal gøre ved det)